Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)

Код товару Q-0387424

14 днів на обмін
Детальніше про повернення і обмін читайте тут.
Тип - Файтинг (fighting), платформа - PlayStation 4, тип носителя - Blu-ray диск, количество пользователей - мультиплеер, EA Canada, возрастное ограничение - 18+

    Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)

    Все про товар
    Опис Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)

    Примерьте на себя роль профессионального бойца UFC, опробуйте возможности новейшей технологии передачи движений, выигрывайте турниры и сражайтесь с друзьями! EA Sports UFC 3 – это новейший и лучший в своем роде симулятор бескомпромиссных битв в октагоне, а также невероятная возможность ежедневно оставаться на связи с миром UFC. Узнайте, что такое быть настоящим бойцом на контракте крупнейшего промоушена смешанных единоборств, познайте все тонкости и сложности карьерного пути внутри октагона и за его пределами. Создайте собственную команду спортсменов, обучите их реальным приемам и техникам боя и отправляйтесь покорять мир MMA!

    Ключевые особенности.
    Революционная технология Real Player Motion
    Каждая стойка, удар, захват или бросок кропотливо оцифрованы и воспроизведены в игре, чтобы добиться полной достоверности и обеспечить максимальное разнообразие техник боя за всю историю серии.

    Станьте лучшим из лучших.
    Опробуйте совершенно новый и необыкновенно проработанный режим карьеры. Принимайте решения о том, как создать ажиотаж вокруг предстоящего поединка, привлекайте фанатов, задействуйте социальные сети, зарабатывайте на крупных контрактах и завладевайте вниманием всего мира. Тренируйтесь, делайте себе рекламу и вступайте в бой, приковав к себе внимание общественности.

    Чемпионы на все времена.
    Участвуйте в эпохальных поединках, вжившись в роль настоящих легенд октагона. Конор МакГрегор, Жорж Сен-Пьер, Деметриус Джонсон, Андерсон Силва, Йоанна Енджейчик – эти имена знает весь мир!

    Многопользовательский режим.
    В новых настраиваемых режимах многопользовательской игры вы сможете проводить невероятные поединки с друзьями по собственным правилам, будь то ожесточенная битва «на ногах» до нокаута или состязание в умении бороться и применять болевые приемы.

    Новые возможности UFC 3 Ultimate Team.
    Собирайте своих любимых бойцов UFC и включайте их в состав «команды мечты» вместе с самостоятельно созданными персонажами. Испытывайте команду на прочность, состязаясь в регулярно обновляемых сюжетных испытаниях, предназначенных для одного игрока, совершенствуйте навыки и зарабатывайте внутриигровые награды!

    Преимущества:

    • Виртуальное воплощение всемирно известного промоушена поединков смешанного стиля, также известных как «бои без правил».
    • EA Sports UFC 3 – не только спортивный симулятор, но и огромная база спортсменов, приемов и техник – настоящая энциклопедия MMA и лучший подарок для всех поклонников единоборств.
    • Актуальный выпуск знаменитой серии разработан исключительно для консолей нового поколения и предлагает беспрецедентный уровень проработки игрового процесса, качества графики и анимации.

    Характеристики
    Технические характеристики Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    Тип - Файтинг (fighting), платформа - PlayStation 4, тип носителя - Blu-ray диск, количество пользователей - мультиплеер, EA Canada, возрастное ограничение - 18+
    Модель
    EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles]
    Виробник
    SONY
    Тип
    Файтинг (fighting)
    Платформа
    PlayStation 4
    Тип носія
    Blu-ray диск
    Кількість користувачів
    мультиплеер
    Розробник
    EA Canada
    Вікове обмеження
    18+
    Країна виробництва
    США
    Гарантія, міс
    0
    Видавець в СНД / Україна
    Electronic Arts
    Локалізація
    c російськими субтитрами
    Зображення
    Зображення Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    • Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    • Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    • Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    • Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    Доставка

     

    Оформлення замовлення
    Звертаємо Вашу увагу: на покупців нашого магазину поширюються всі права передбачені в Законі "Про захист прав споживача". Оплатити за товар можна будь-яким зручним для вас способом (детальніше в розділі Оплата).

    Самовивіз
    Ви можете забрати товар самовивозом, основний склад знаходиться в Києві, також, є і віддалені склади і пункти видачі в інших містах (список пунктів видачі, або уточняйте у менеджера). (Список доступних пунктів видачі постійно оновлюється, ознайомитись можна при оформленні замовлення на сайті в корзині.)

    Доставка по Києву
    У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити доставку деякого товару по Києву, вартість доставки залежить від товару. Кур'єр доставляє товар до входу в будівлю. Ви можете перевірити товар на цілісність і комплектацію при цьому відразу розрахуватися, як готівкою так і картою. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Графік доставок по місту з 10:00 до 15:00, з 15:00 до 19:00, замовити кур'єрську доставку Ви можете через корзину нашого сайту.

    Доставка Новою Поштою по Україні
    Товар замовити можна в відділення нової пошти будь-якого міста, при оформленні замовлення до 14:00 - відправка в той же день. При оформленні замовлення после 14:00 товар буде відправлений на наступний день. При отриманні товару обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів і пошкоджень. Ми відвантажуємо товари тільки нові, і запаковані, перед відправкою НЕ тестуємо і не включаємо, усі товари перевіряються виробником при виготовленні, на усі товари є гарантія і чек. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Ми відправляємо товари післяплатою, тобто з оплатою при отриманні товару.


    Гарантія
    На всі товари, що реалізуються в нашому магазині, надається гарантія від 2-х тижнів до 120 місяців залежно від сервісної політики виробника. Підтвердженням гарантійних зобов'язань служить гарантійний талон виробника, або гарантійний талон Q-TECHNO.COM.UA online інтернет-магазину цифрової електроніки і побутової техніки 21 століття.

    Перевірка комплектності та відсутність дефектів у виробі здійснюється при передачі товару покупцеві. Комплектність виробу визначається описом виробу або посібником з його експлуатації.

    Обмін та повернення товару протягом 14 дній посля покупки.
    Відповідно до «Закону про захист прав споживача» покупці нашого магазину мають право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом перших 14 днів після покупки.

    Будь ласка, зверніть увагу - обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, на лічильнику телефону не більше 5 хвилин розмов, програмне забезпечення не піддавалося змінам і т.п.

    А так же має бути збережено:
    повний комплект товару;
    цілісність і всі компоненти упаковки;
    ярлики;
    заводське маркування.
    Якщо товар не працює обмін або повернення товару здійснюється тільки за наявності висновку авторизованого виробником сервісного центру про те, що умови експлуатації не порушені.

    Обмін або повернення товару здійснюється в нашому офісі г. Киев. З понеділка по п'ятницю з 10-00 до 18-00. Для повернення грошей споживач повинен мати при собі паспорт. Повернення грошей можливе після перевірки товару СЦ, зазвичай це не більше 3-7 днів, з огляду на дні пересилання товару.

    Відгуки/Запитання
    
    Відгуки користувачів про Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)

    Немає відгуків Додати відгук

    Самые частые отзывы и вопросы от посетителей нашего сайта:

    Вопросы от посетителей:
    Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, почему цены в вашем интернет-магазине Q-Techno ниже, чем в остальных а иногда даже намного ниже?


    Ответ Q-Techno
    Здравствуйте! Наш интернет-магазин Q-Techno работает на постоянного клиента, а не по такой схеме, при которой мы бы зарабатывали на каждой продаже 50%, но продавали 1 раз в месяц. Автоматическая система сайта Q-Techno делает скидки на большенство товаров, для того чтобы увеличить конверсию продаж. Размер скидки зависит от количества поступленного товара к нам на склад, сезонности товара, курсу валют и так далее. Таким образом мы больше товара покупаем к себе на склад и быстрее продаем его получая от производителей оптовые цены, и делаем скидки нашим клиентам!


    Вопрос от посетителей:
    Доброго дня, товар у вас оригінальний? товар точно не бракований?


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, товар у нас новий, сертифіковний. Не підробка, і не копія, 100% оригінальний. Гарантія офіційна, ми продаємо тільки оригінальну продукцію.


    Отзывы покупателей:
    Купил товар у Вас на Q-Techno, порадовала низкая цена и быстрая скорость доставки, товар полностью соответствует описанию и харктеристикам. Приехал новый зпечатаный, гарнтия и чек есть, P.S. Покупкой доволен.


    Отзывы покупателей:
    Первое впечатление от получения товара приятное. Забирали на новой почте, товар был хорошо дополнительно упакован картонкой. На новой почте проверили все и оплатили при получении! Доставка была бесплатная без предоплат и переплат! Как товар поведет себя со временем - увидим.


    Вопрос от посетителей:
    Замовляв у Вас на Кю-Техно товар в розтрочку онлайн на 2 платежі. Доставили швидко, товар нормальний, але не має гарантійки та чеку про покупку.


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, в разі здійснення покупки через онлайн транзакцію, документи відправляються покупцеві також онлайн. Перевірте будь-ласка Вашу електронну адресу, вся документація повинна бути там.

    Знайшли помилку або не точність в описі? Повідомте нас про це.

    * Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

    * Магазин не несе відповідальності за зміни, які були внесенні виробником..

    Купити не дорого Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)

    Моделі схожі на Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661)
    Весняні Знижки ❀
    Гра Sony Lego Star Wars Skywalker Saga, BD диск (5051890321510)

    Обычная цена: 1 099 грн

    Special Price 1 098 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781484
    Гра Sony Lego Harry Potter 1-7, BD диск (5051892203715)
    864 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781482
    Гра Sony Grand Theft Auto V Premium Edition, BD диск (5026555424271)
    1 401 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0761326
    Гра Sony Batman: Return to Arkham, BD диск (5051892199407)
    864 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781478
    Гра Sony Call of Duty WWII [PS4] (1101406)
    1 024 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0738887
    Гра Sony The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, BD диск (5902367640484)
    1 534 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0867961
    Гра Sony TEKKEN 7, BD диск [PS4] (3391891990882)
    1 057 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0835239
    Гра Sony Fortnite - Transformers Pack, код активації PS4 (5056635604361)
    1 276 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0860961
    Весняні Знижки ❀
    Гра Sony Lego Star Wars Skywalker Saga, BD диск (5051890322630)

    Обычная цена: 1 099 грн

    Special Price 1 098 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781486
    Гра Sony Lego Ninjago: Movie Game, BD диск (5051892210485)
    864 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781483
    Гра Sony Metro Exodus Complete Edition, BD диск (1063627)
    1 062 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0761333
    Гра Sony Injustice 2 (PlayStation Hits), BD диск (5051890322043)
    864 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781481
    Гра Sony Call of Duty: Modern Warfare, BD диск (1067627)
    1 502 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0761323
    Гра Sony The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, BD диск (5902367641610)
    1 598 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0867962
    Гра Sony Batman: Arkham Knight (PlayStation Hits), BD диск (5051892216951)
    864 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781477
    Гра Sony Fortnite - Transformers Pack, код активації (5056635604460)
    1 276 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0860980
    Гра Nintendo Lego Harry Potter 1-7, картридж (5051892217231)
    1 548 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781489
    Гра Sony Mad Max (PlayStation Hits), BD диск (5051890322104)
    864 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781485
    Користувачі, які дивились Игра Sony EA SPORTS UFC 3 [PS4, Russian subtitles] (1034661), також дивились
    Весняні Знижки ❀
    Гра Nintendo Super Mario 3D World + Bowser's Fury, картридж (045496426972)

    Обычная цена: 2 899 грн

    Special Price 2 667 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0761348
    Весняні Знижки ❀
    Игра Sony Armored Core VI: Fires of Rubicon - Launch Edition, BD диск (3391892027310)

    Обычная цена: 2 999 грн

    Special Price 2 801 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0838025
    Весняні Знижки ❀
    Гра Sony The Callisto Protocol Day One Edition [PS4] (0811949034335)

    Обычная цена: 2 999 грн

    Special Price 2 801 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0745207
    Весняні Знижки ❀
    Гра Xbox Diablo 4, BD диск [XBOX Series X] (1116029)

    Обычная цена: 2 699 грн

    Special Price 1 573 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0815176
    Весняні Знижки ❀
    Гра Sony Suicide Squad Kill the Justice League Deluxe Edition, BD ди (5051895416310)

    Обычная цена: 2 999 грн

    Special Price 2 489 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0898590
    Весняні Знижки ❀
    Гра Xbox Xbox One/ Series X LEGO Drive (5026555368179)

    Обычная цена: 2 599 грн

    Special Price 2 445 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0800730
    Гра Sony Armored Core VI: Fires of Rubicon - Launch Edition, BD диск (3391892027365)
    Не в наявності
    Код товару: Q-0838029
    Гра Nintendo Luigi's Mansion 3, картридж (045496425241)
    2 939 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0755225
    Весняні Знижки ❀
    Гра Xbox Hogwarts Legacy, BD диск (5051895413432)

    Обычная цена: 2 199 грн

    Special Price 2 045 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0781491
    Весняні Знижки ❀
    Гра Sony Skull & Bones Special Edition, BD диск (3307216250289)

    Обычная цена: 2 999 грн

    Special Price 2 934 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0903999
    Весняні Знижки ❀
    Гра Sony Diablo 4, BD диск [PS4] (1116027)

    Обычная цена: 2 699 грн

    Special Price 1 573 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0815174
    Весняні Знижки ❀
    Игра Xbox Call of Duty: Modern Warfare II, BD диск (1104028)

    Обычная цена: 2 899 грн

    Special Price 1 766 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0761309