Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)

Код товару Q-0443298

14 днів на обмін
Детальніше про повернення і обмін читайте тут.
12 місяців гарантії
Детальніше про гарантію читайте тут
s_ua
s_es
Intel Atom, x5-Z8350, 4 ядра, 4 потоки, Частота, ГГц - 1.44, Частота Boost, ГГц - 1.92, GPU - вбудована, HD Graphics, RAM - 2 ГБ, eMMC - 32 ГБ, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 4.1, 1 х Audio combo port, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 х HDMI, немає, PSU - 18 Вт
  • Windows 10 Pro

Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)

Все про товар
Опис Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)

ASUS VivoStick — комп'ютер завжди із собою!

Мініатюрний ПК ASUS VivoStick поєднує потужність персонального комп'ютера з Windows і малогабаритний корпус. Він працює на базі процесора Intel Atom і дає змогу перетворити будь-який телевізор, монітор або проектор із портом HDMI на повноцінний комп'ютер для роботи та розваг.

Без компромісів

Попри ультракомпактність, VivoStick — повноцінний комп'ютер. VivoStick може здивувати не тільки своєю естетикою, а й високою продуктивністю.

«Кишеньковий» комп'ютер

VivoStick надає всі можливості для роботи та розваг, тому він може стати повноцінною заміною ноутбука під час мандрівки або ділової подорожі. Досить просто під'єднати його до телевізора в номері готелю, щоб насолодитися переглядом YouTube-каналів або фільмів на Netflix. Потрібен комп'ютер для роботи або презентації? Усе що знадобиться — під'єднати VivoStick до офісного монітора або проектора.

Стильний дизайн

VivoStick в елегантному тонкому корпусі вирізняється плавними лініями та матовим, злегка переливчастим покриттям. Кнопка вмикання і ковпачок, що приховує роз'єм HDMI, мають характерний вигляд у стилі ноутбуків Zenbook. Його краса полягає в цих дрібних деталях. За товщини всього 16,5 мм він являє собою неймовірно компактний пристрій, що не займає дорогоцінний простір на робочому столі.

Можливості повноцінного ПК

VivoStick оснащений процесором Intel Atom, що забезпечує високий відгук і досконалу графіку у форматі Full HD. Для початку роботи комп'ютера не потрібне налаштування, він швидко завантажується і готовий до роботи «прямо з коробки». Цей малюк обладнаний 2 гігабайтами оперативної пам'яті, вбудованим накопичувачем обсягом 32 ГБ, дводіапазонним модулем Wi-Fi, модулем Bluetooth 4.1, портами USB 3.0 і USB 2.0 і аудіовиходом.

Безліч варіантів використання:

  • Повсякденні завдання. VivoStick є доступним за ціною і компактним пристроєм, що допоможе вам у вирішенні повсякденних завдань. Він може слугувати звичайним ПК для вебсерфінгу, роботи з електронною поштою, редагування документів тощо.
  • Домашній кінотеатр. Після встановлення сумісного застосунку функція ASUS HyStream дає змогу транслювати відео з мобільних пристроїв на великий екран телевізора. Мобільний пристрій також можна налаштувати як пульт дистанційного керування для VivoStick.
  • Smart TV. VivoStick перетворює будь-який телевізор або монітор на інноваційний Smart TV на базі Windows. Він може працювати з інтернетом, відтворювати потокові телепрограми та фільми, бути зручним засобом для спілкування в соціальних мережах.
  • Ігри Xbox One. Використовуйте VivoStick, під'єднаний до телевізора або монітора, для доступу до ігор на Xbox One в будь-якому куточку помешкання.
  • Презентації. VivoStick можна під'єднати до будь-якого проектора, обладнаному HDMI-входом, для проведення презентацій або перегляду фільмів.
  • Освіта. VivoStick є недорогим пристроєм, що не потребує великих витрат на експлуатацію, тому він ідеально підходить для шкіл і освітніх установ.
  • Цифровий стенд. Маючи компактні розміри та низьке енергоспоживання, VivoStick є ідеальним рішенням для використання в складі рекламних стендів у магазинах, зовнішніх вивісок і навіть спортивних табло.
  • Кіоск самообслуговування. VivoStick можна використовувати для створення інформаційних кіосків в аеропортах, готелях, торговельних і туристичних центрах. Підтримка сенсорного екрана і невелика витратність пристрою робить його також привабливим і ефективним рішенням для кіосків самообслуговування.
  • Робоче місце. VivoStick може бути основою касового терміналу в магазинах роздрібної торгівлі, мережах швидкого харчування й ресторанах.
  • Тонкий клієнт. Під'єднавши VivoStick до дисплея з HDMI-входом, на ньому можна створити платформу тонкого клієнта для використання в центрах опрацювання викликів, комп'ютерних класах або компаніях малого бізнесу.

VivoRemote

Застосунок ASUS VivoRemote дає змогу використовувати мобільний пристрій як пульт дистанційного керування VivoStick. Цей інтуїтивний застосунок дає змогу керувати VivoStick через Wi-Fi і має такі функції:
  • Дистанційна клавіатура та мишка. Використання смартфона замість бездротової клавіатури та мишки.
  • Оперативні клавіші. Робочий стіл/Меню Windows Start/Введення/Клавіша Backspace/Кнопка Tab.
  • Керування медіаплеєром. Керування відтворенням і регулювання гучності.
  • Центр VivoRemote. Налаштування папок і оперативних клавіш для відкривання файлів і виконання команд у стилі сучасного мобільного пристрою на екрані телевізора.

ASUS HyStream — трансляція зображення на великий екран

Ця функція дає змогу передавати зображення з екрана сумісних мобільних пристроїв на базі Apple iOS і Android, включно з відео у форматі Full HD, фото та ігри, на будь-який телевізор із входом HDMI.

Ефективне охолодження

Попри компактні розміри, у корпусі VivoStick є вентилятор охолодження, що запобігає перегріванню.

Тримач VivoStick

VivoStick постачається в комплекті з тримачем і кабелем-подовжувачем, тому його можна легко приховати за монітором. Пристрій можна також закріпити на бічній грані дисплея, щоб він був у межах досяжності.

ПК ASUS з ОС Windows — рекомендації експертів

Комп'ютери ASUS завжди вирізнялися інноваційністю, надійністю й чудовим дизайном. Не випадково, що саме вони були визнані найкращим вибором за результатами опитування читачів PCMag.

Продуктивність, якість і функційність

ASUS VivoStick поєднує потужність персонального комп'ютера з Windows і малогабаритний корпус. Цей мініатюрний комп'ютер надає нові можливості для роботи та розваг удома, в офісі та й будь-де.

Характеристики
Технические характеристики Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
Intel Atom, x5-Z8350, 4 ядра, 4 потоки, Частота, ГГц - 1.44, Частота Boost, ГГц - 1.92, GPU - вбудована, HD Graphics, RAM - 2 ГБ, eMMC - 32 ГБ, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth 4.1, 1 х Audio combo port, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 х HDMI, немає, PSU - 18 Вт
Модель
VivoStick TS10-B134D
Виробник
ASUS
Тип ПК
Для роботи та навчання
Вид
Мікро-ПК
Серія процесора
Intel Atom
Ідентифікатор моделі
x5-Z8350
Кількість ядер
4 ядра
Частота процесора, ГГц
1.44
Тип відеокарти
вбудована
Виробник чіпу відеокарти
Intel
Модель відеокарти
HD Graphics
Об'єм встановленої пам'яті
2 ГБ
Тип пам'яті
DDR3
Типи внутрішніх накопичувачів
eMMC
Оптичний привід
без DVD
Зовнішні порти і роз'єми
1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 х Audio combo port, 1 х HDMI
Операційна система
Windows 10 Pro
Пристрої введення в комплекті
немає
Модель корпусу
ASUS VivoStick
Розташування блоку живлення
зовнішній адаптер живлення
Потужність блоку живлення
18 Вт
Колір
чорний
Країна виробництва
Китай
Гарантія, міс
12
Частота в Boost, ГГц
1.92
Бездротовий зв'язок
Bluetooth 4.1, Wi-Fi (802.11ac)
Об'єм eMMC
32 ГБ
Кількість потоків
4 потоки
Також шукають
недорогі, портативні
Модель процесора
x5-Z8350
Зображення
Зображення Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
  • Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
  • Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
  • Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
  • Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
Доставка

 

Оформлення замовлення
Звертаємо Вашу увагу: на покупців нашого магазину поширюються всі права передбачені в Законі "Про захист прав споживача". Оплатити за товар можна будь-яким зручним для вас способом (детальніше в розділі Оплата).

Самовивіз
Ви можете забрати товар самовивозом, основний склад знаходиться в Києві, також, є і віддалені склади і пункти видачі в інших містах (список пунктів видачі, або уточняйте у менеджера). (Список доступних пунктів видачі постійно оновлюється, ознайомитись можна при оформленні замовлення на сайті в корзині.)

Доставка по Києву
У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити доставку деякого товару по Києву, вартість доставки залежить від товару. Кур'єр доставляє товар до входу в будівлю. Ви можете перевірити товар на цілісність і комплектацію при цьому відразу розрахуватися, як готівкою так і картою. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Графік доставок по місту з 10:00 до 15:00, з 15:00 до 19:00, замовити кур'єрську доставку Ви можете через корзину нашого сайту.

Доставка Новою Поштою по Україні
Товар замовити можна в відділення нової пошти будь-якого міста, при оформленні замовлення до 14:00 - відправка в той же день. При оформленні замовлення после 14:00 товар буде відправлений на наступний день. При отриманні товару обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів і пошкоджень. Ми відвантажуємо товари тільки нові, і запаковані, перед відправкою НЕ тестуємо і не включаємо, усі товари перевіряються виробником при виготовленні, на усі товари є гарантія і чек. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Ми відправляємо товари післяплатою, тобто з оплатою при отриманні товару.


Гарантія
На всі товари, що реалізуються в нашому магазині, надається гарантія від 2-х тижнів до 120 місяців залежно від сервісної політики виробника. Підтвердженням гарантійних зобов'язань служить гарантійний талон виробника, або гарантійний талон Q-TECHNO.COM.UA online інтернет-магазину цифрової електроніки і побутової техніки 21 століття.

Перевірка комплектності та відсутність дефектів у виробі здійснюється при передачі товару покупцеві. Комплектність виробу визначається описом виробу або посібником з його експлуатації.

Обмін та повернення товару протягом 14 дній посля покупки.
Відповідно до «Закону про захист прав споживача» покупці нашого магазину мають право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом перших 14 днів після покупки.

Будь ласка, зверніть увагу - обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, на лічильнику телефону не більше 5 хвилин розмов, програмне забезпечення не піддавалося змінам і т.п.

А так же має бути збережено:
повний комплект товару;
цілісність і всі компоненти упаковки;
ярлики;
заводське маркування.
Якщо товар не працює обмін або повернення товару здійснюється тільки за наявності висновку авторизованого виробником сервісного центру про те, що умови експлуатації не порушені.

Обмін або повернення товару здійснюється в нашому офісі г. Киев. З понеділка по п'ятницю з 10-00 до 18-00. Для повернення грошей споживач повинен мати при собі паспорт. Повернення грошей можливе після перевірки товару СЦ, зазвичай це не більше 3-7 днів, з огляду на дні пересилання товару.

Відгуки/Запитання

Відгуки користувачів про Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)

Немає відгуків Додати відгук

Самые частые отзывы и вопросы от посетителей нашего сайта:

Вопросы от посетителей:
Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, почему цены в вашем интернет-магазине Q-Techno ниже, чем в остальных а иногда даже намного ниже?


Ответ Q-Techno
Здравствуйте! Наш интернет-магазин Q-Techno работает на постоянного клиента, а не по такой схеме, при которой мы бы зарабатывали на каждой продаже 50%, но продавали 1 раз в месяц. Автоматическая система сайта Q-Techno делает скидки на большенство товаров, для того чтобы увеличить конверсию продаж. Размер скидки зависит от количества поступленного товара к нам на склад, сезонности товара, курсу валют и так далее. Таким образом мы больше товара покупаем к себе на склад и быстрее продаем его получая от производителей оптовые цены, и делаем скидки нашим клиентам!


Вопрос от посетителей:
Доброго дня, товар у вас оригінальний? товар точно не бракований?


Ответ Q-Techno:
Доброго дня, товар у нас новий, сертифіковний. Не підробка, і не копія, 100% оригінальний. Гарантія офіційна, ми продаємо тільки оригінальну продукцію.


Отзывы покупателей:
Купил товар у Вас на Q-Techno, порадовала низкая цена и быстрая скорость доставки, товар полностью соответствует описанию и харктеристикам. Приехал новый зпечатаный, гарнтия и чек есть, P.S. Покупкой доволен.


Отзывы покупателей:
Первое впечатление от получения товара приятное. Забирали на новой почте, товар был хорошо дополнительно упакован картонкой. На новой почте проверили все и оплатили при получении! Доставка была бесплатная без предоплат и переплат! Как товар поведет себя со временем - увидим.


Вопрос от посетителей:
Замовляв у Вас на Кю-Техно товар в розтрочку онлайн на 2 платежі. Доставили швидко, товар нормальний, але не має гарантійки та чеку про покупку.


Ответ Q-Techno:
Доброго дня, в разі здійснення покупки через онлайн транзакцію, документи відправляються покупцеві також онлайн. Перевірте будь-ласка Вашу електронну адресу, вся документація повинна бути там.

Знайшли помилку або не точність в описі? Повідомте нас про це.

* Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

* Магазин не несе відповідальності за зміни, які були внесенні виробником..

Купити не дорого Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)

Моделі схожі на Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350)
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1646 (IPM4INTW.A1646)

Обычная цена: 9 427 грн

Special Price 9 327 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526713
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1735 (IPM4INT.A1735)

Обычная цена: 9 102 грн

Special Price 9 002 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0531680
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Mini PC V500 (V500J4125.4120W1P)
9 221 грн
✓ В наявності
Код товару: Q-0598317
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1833 (ICM4INT.A1833)
7 148 грн
✓ В наявності
Код товару: Q-0655089
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1689 (IPM16INT.A1689)

Обычная цена: 9 350 грн

Special Price 9 250 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526773
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1827 (ICM8INT.A1827)

Обычная цена: 8 395 грн

Special Price 8 295 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0655079
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1667 (IPM8INT.A1667)

Обычная цена: 9 092 грн

Special Price 8 992 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526744
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1821 (ICM8INT.A1821)
7 877 грн
✓ В наявності
Код товару: Q-0655071
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1647 (IPM4INT.A1647)

Обычная цена: 8 868 грн

Special Price 8 768 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526714
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1737 (IPM4INT.A1737)

Обычная цена: 9 707 грн

Special Price 9 607 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0531682
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1645 (IPM4INT.A1645)

Обычная цена: 8 710 грн

Special Price 8 610 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526711
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1834 (ICM4INTW.A1834)
7 954 грн
✓ В наявності
Код товару: Q-0655090
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1733 (IPM4INT.A1733)

Обычная цена: 9 059 грн

Special Price 8 959 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0531678
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1831 (ICM8INT.A1831)

Обычная цена: 8 931 грн

Special Price 8 831 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0655083
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1669 (IPM8INT.A1669)

Обычная цена: 9 142 грн

Special Price 9 042 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526746
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1825 (ICM8INT.A1825)
7 462 грн
✓ В наявності
Код товару: Q-0655076
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1651 (IPM4INT.A1651)

Обычная цена: 9 483 грн

Special Price 9 383 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526722
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1755 (IPM8INT.A1755)

Обычная цена: 9 192 грн

Special Price 9 092 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0531709
Користувачі, які дивились Комп'ютер ASUS VivoStick TS10-B134D (90MA0021-M01350), також дивились
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1655 (IPM4INT.A1655)

Обычная цена: 10 775 грн

Special Price 10 675 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0526728
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Wolverine A5269 (I3M16G3060.A5269)

Обычная цена: 31 928 грн

Special Price 31 828 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0619049
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Hawk A2258 (I3M16G3050W.A2258)

Обычная цена: 33 203 грн

Special Price 32 974 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0652173
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Wolverine A5244 (I5M8G1650W.A5244)

Обычная цена: 37 663 грн

Special Price 37 404 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0529063
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Wolverine A5285 (I3M16G3060.A5285)

Обычная цена: 34 043 грн

Special Price 33 809 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0619208
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1771 (IPM8INT.A1771)

Обычная цена: 11 981 грн

Special Price 11 881 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0531732
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Wolverine A5270 (I3M16G3060W.A5270)

Обычная цена: 35 316 грн

Special Price 35 074 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0619050
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Hawk A2290 (I5M16G3050W.A2290)

Обычная цена: 33 771 грн

Special Price 33 539 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0652214
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Hawk A2214 (I3M32G1650W.A2214)

Обычная цена: 25 983 грн

Special Price 25 883 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0484689
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Hawk A2230 (I3M16G3050W.A2230)

Обычная цена: 31 833 грн

Special Price 31 733 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0652108
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Advanced A1802 (IPM32INTW.A1802)

Обычная цена: 18 577 грн

Special Price 18 477 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0531794
Весняні Знижки ❀
Вибір Q-Techno
Комп'ютер Vinga Wolverine A5273 (I3M16G3060.A5273)

Обычная цена: 30 472 грн

Special Price 30 372 грн

✓ В наявності
Код товару: Q-0619063