Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)

Код товару Q-0327682

14 днів на обмін
Детальніше про повернення і обмін читайте тут.
12 місяців гарантії
Детальніше про гарантію читайте тут
s_ua
s_es
Вид - для керівника, Максимальне навантаження, кг - 110, штучна шкіра, чорний, червоний

    Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)

    Все про товар
    Опис Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)

    Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)

    Крісло Orbita Lux combi D-5/S-3120 від компанії Примтекс Плюс з оббивкою зі шкірозамінника, виготовлено на подвійному каркасі з натурального дерева, виконано в сучасному стильному дизайні. Модель комплектується пластиковими підлокітниками, пластикової поліамідної пятилучевой базою, пневмопатроном для регулювання висоти сидіння, механізмом гойдання. Особливості: механізм гойдання, підлокітники, регулювання висоти сидіння, регулювання гойдання крісла, регулювання ступеня жорсткості гойдання.

    Українське підприємство під назвою Примтекс Плюс спеціалізується на виробництві і реалізації такої продукції, як офісні меблі. Для виготовлення і випуску крісел і стільців під власним торговим знаком компанія застосовує виключно сертифіковані комплектуючі від перевірених зарубіжних і вітчизняних постачальників.

    Офісні меблі від Примтекс Плюс оснащується високоякісними ергономічними механізмами регулювання кута нахилу і висоти, підлокітниками з матеріалів першокласної якості, тому вона характеризується високою комфортністю. Різноманітність моделей, матеріалів, комплектуючих і колірної гами в ассоріментной лінійці меблів від даного українського виробника, дозволяє споживачам вибрати продукт для будь-якого офісу. Вся продукція, що реалізується під торговою маркою Примтекс Плюс, допущена Міністерством охорони здоров'я України, а також, має сертифікат відповідності УкрСЕПРО.

    Дана компанія регулярно бере участь в престижних спеціалізованих виставках не тільки в Україні, але і в таких країнах, як Росія і Німеччина. Виробник кооперується з провідними європейськими меблевими фабриками. У числі клієнтів Примтекс Плюс присутні: Київська міська державна адміністрація, Служба безпеки України, Кабінет Міністрів України та Міністерство внутрішніх справ. З 2002-го року компанія Примтекс Плюс успішно експортує товари під своїм брендом на російський, білоруський, латвійський, естонський, американський, іспанська, турецька та інші ринки.

    Характеристики
    Технические характеристики Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)
    Вид - для керівника, Максимальне навантаження, кг - 110, штучна шкіра, чорний, червоний
    Модель
    Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/
    Виробник
    ПРИМТЕКС ПЛЮС
    Максимальне навантаження, кг
    110
    Технічне оснащення
    наявність підлокітників, регулювання висоти посадки, регулювання жорсткості гойдання
    Сидіння
    м'яке
    Підлокітники
    тверді
    Матеріал підлокітників
    з м'якими накладками
    Высота min, см
    111
    Висота max, см
    119
    Ширина сидіння, см
    48
    Глибина сидіння, см
    47
    Висота спинки, см
    61
    Діаметр основи, см
    64
    Вага, кг
    19
    Колір оббивки
    червоний, чорний
    Країна виробництва
    Україна
    Гарантія, міс
    12
    Матеріал оббивки
    штучна шкіра
    Вид
    для керівника
    Також шукають
    комп'ютерні
    Зображення
    Зображення Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)
    • Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)
    • Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)
    • Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)
    Доставка

     

    Оформлення замовлення
    Звертаємо Вашу увагу: на покупців нашого магазину поширюються всі права передбачені в Законі "Про захист прав споживача". Оплатити за товар можна будь-яким зручним для вас способом (детальніше в розділі Оплата).

    Самовивіз
    Ви можете забрати товар самовивозом, основний склад знаходиться в Києві, також, є і віддалені склади і пункти видачі в інших містах (список пунктів видачі, або уточняйте у менеджера). (Список доступних пунктів видачі постійно оновлюється, ознайомитись можна при оформленні замовлення на сайті в корзині.)

    Доставка по Києву
    У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити доставку деякого товару по Києву, вартість доставки залежить від товару. Кур'єр доставляє товар до входу в будівлю. Ви можете перевірити товар на цілісність і комплектацію при цьому відразу розрахуватися, як готівкою так і картою. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Графік доставок по місту з 10:00 до 15:00, з 15:00 до 19:00, замовити кур'єрську доставку Ви можете через корзину нашого сайту.

    Доставка Новою Поштою по Україні
    Товар замовити можна в відділення нової пошти будь-якого міста, при оформленні замовлення до 14:00 - відправка в той же день. При оформленні замовлення после 14:00 товар буде відправлений на наступний день. При отриманні товару обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів і пошкоджень. Ми відвантажуємо товари тільки нові, і запаковані, перед відправкою НЕ тестуємо і не включаємо, усі товари перевіряються виробником при виготовленні, на усі товари є гарантія і чек. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Ми відправляємо товари післяплатою, тобто з оплатою при отриманні товару.


    Гарантія
    На всі товари, що реалізуються в нашому магазині, надається гарантія від 2-х тижнів до 120 місяців залежно від сервісної політики виробника. Підтвердженням гарантійних зобов'язань служить гарантійний талон виробника, або гарантійний талон Q-TECHNO.COM.UA online інтернет-магазину цифрової електроніки і побутової техніки 21 століття.

    Перевірка комплектності та відсутність дефектів у виробі здійснюється при передачі товару покупцеві. Комплектність виробу визначається описом виробу або посібником з його експлуатації.

    Обмін та повернення товару протягом 14 дній посля покупки.
    Відповідно до «Закону про захист прав споживача» покупці нашого магазину мають право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом перших 14 днів після покупки.

    Будь ласка, зверніть увагу - обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, на лічильнику телефону не більше 5 хвилин розмов, програмне забезпечення не піддавалося змінам і т.п.

    А так же має бути збережено:
    повний комплект товару;
    цілісність і всі компоненти упаковки;
    ярлики;
    заводське маркування.
    Якщо товар не працює обмін або повернення товару здійснюється тільки за наявності висновку авторизованого виробником сервісного центру про те, що умови експлуатації не порушені.

    Обмін або повернення товару здійснюється в нашому офісі г. Киев. З понеділка по п'ятницю з 10-00 до 18-00. Для повернення грошей споживач повинен мати при собі паспорт. Повернення грошей можливе після перевірки товару СЦ, зазвичай це не більше 3-7 днів, з огляду на дні пересилання товару.

    Відгуки/Запитання
    
    Відгуки користувачів про Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)

    Немає відгуків Додати відгук

    Самые частые отзывы и вопросы от посетителей нашего сайта:

    Вопросы от посетителей:
    Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, почему цены в вашем интернет-магазине Q-Techno ниже, чем в остальных а иногда даже намного ниже?


    Ответ Q-Techno
    Здравствуйте! Наш интернет-магазин Q-Techno работает на постоянного клиента, а не по такой схеме, при которой мы бы зарабатывали на каждой продаже 50%, но продавали 1 раз в месяц. Автоматическая система сайта Q-Techno делает скидки на большенство товаров, для того чтобы увеличить конверсию продаж. Размер скидки зависит от количества поступленного товара к нам на склад, сезонности товара, курсу валют и так далее. Таким образом мы больше товара покупаем к себе на склад и быстрее продаем его получая от производителей оптовые цены, и делаем скидки нашим клиентам!


    Вопрос от посетителей:
    Доброго дня, товар у вас оригінальний? товар точно не бракований?


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, товар у нас новий, сертифіковний. Не підробка, і не копія, 100% оригінальний. Гарантія офіційна, ми продаємо тільки оригінальну продукцію.


    Отзывы покупателей:
    Купил товар у Вас на Q-Techno, порадовала низкая цена и быстрая скорость доставки, товар полностью соответствует описанию и харктеристикам. Приехал новый зпечатаный, гарнтия и чек есть, P.S. Покупкой доволен.


    Отзывы покупателей:
    Первое впечатление от получения товара приятное. Забирали на новой почте, товар был хорошо дополнительно упакован картонкой. На новой почте проверили все и оплатили при получении! Доставка была бесплатная без предоплат и переплат! Как товар поведет себя со временем - увидим.


    Вопрос от посетителей:
    Замовляв у Вас на Кю-Техно товар в розтрочку онлайн на 2 платежі. Доставили швидко, товар нормальний, але не має гарантійки та чеку про покупку.


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, в разі здійснення покупки через онлайн транзакцію, документи відправляються покупцеві також онлайн. Перевірте будь-ласка Вашу електронну адресу, вся документація повинна бути там.

    Знайшли помилку або не точність в описі? Повідомте нас про це.

    * Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

    * Магазин не несе відповідальності за зміни, які були внесенні виробником..

    Купити не дорого Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)

    Моделі схожі на Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120)
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Прима PL HR ANF Серое (08173)

    Обычная цена: 4 980 грн

    Special Price 4 877 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0324804
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Special4You Solano 5 artleather grey (000004114)

    Обычная цена: 4 799 грн

    Special Price 4 665 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0373913
    Офісне крісло Аклас Винд PL TILT Серое (09897)
    4 835 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0324768
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Кошеро CH ANF Сіре (16088)

    Обычная цена: 4 920 грн

    Special Price 4 877 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0605556
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Special4You Solano 3 mesh black (000002572)

    Обычная цена: 4 739 грн

    Special Price 4 708 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0367438
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Катран CH RL(L) Чорний (Чорний Салатовий) (10047594)

    Обычная цена: 4 820 грн

    Special Price 4 708 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0605554
    Офісне крісло Примтекс плюс Zodiak D-5
    4 920 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327760
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Кошеро CH ANF Чорне (14962)

    Обычная цена: 4 920 грн

    Special Price 4 792 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0542341
    Офісне крісло Примтекс плюс Sparta D-5
    4 920 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327715
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас КатранCHRL(L)Черное (11642)

    Обычная цена: 4 820 грн

    Special Price 4 708 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0344069
    Офісне крісло Аклас Винд PL TILT Черное (09700)
    4 877 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0324769
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Special4You Murano dark (000002456)

    Обычная цена: 4 999 грн

    Special Price 4 877 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0373893
    Офісне крісло Примтекс плюс Tunis P D-5
    4 798 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327729
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Катран CH RL(L) Чорний (Чорний Сірий) (10047595)

    Обычная цена: 4 820 грн

    Special Price 4 708 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0605555
    Офісне крісло Примтекс плюс Tunis P PR-36
    5 174 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0350680
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Катран CH RL(L) Чорний (Чорний Помаранчеви) (10047593)

    Обычная цена: 4 820 грн

    Special Price 4 750 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0605553
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Примтекс плюс Tunis P H-17

    Обычная цена: 5 096 грн

    Special Price 5 089 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327731
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Прима PL HR ANF Черное (12698)

    Обычная цена: 4 980 грн

    Special Price 4 962 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0396531
    Користувачі, які дивились Офісне крісло Примтекс плюс Orbita Lux combi D-5/S-3120 (Orbita Lux combi D-5/H-2210) (Orbita Lux combi D-5/S-3120), також дивились
    Офісне крісло Аклас Гилмор FX CH TILT Серое (10920)
    3 107 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0324779
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Аклас Сити CH ANF Красное (15991)

    Обычная цена: 4 460 грн

    Special Price 4 411 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0389439
    Офісне крісло Аклас Натан CH TILT Темно-коричневий (57748)
    3 670 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0649067
    Офісне крісло Примтекс плюс Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82)
    3 354 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327724
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Special4You Briz black (E0444)

    Обычная цена: 5 279 грн

    Special Price 5 174 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0434377
    Офісне крісло Примтекс плюс Clerk CZ-3 (Clerk D-5) (Clerk CZ-3)
    3 756 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327644
    Офісне крісло OEM LENO, Grey-Green (27784)
    3 756 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0434369
    Офісне крісло Примтекс плюс Ultra Chrome C-11
    3 782 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327739
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Special4You Eternity brown (000004081)

    Обычная цена: 9 909 грн

    Special Price 9 624 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0367388
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Special4You Briz black fabric (E5005)

    Обычная цена: 5 279 грн

    Special Price 4 456 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0434378
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Примтекс плюс Status LE-13/K 1.031

    Обычная цена: 54 360 грн

    Special Price 51 136 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0327721
    Весняні Знижки ❀
    Офісне крісло Barsky Style (BS-03)

    Обычная цена: 11 500 грн

    Special Price 11 400 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0450288