Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)

Код товару Q-0502721

14 днів на обмін
Детальніше про повернення і обмін читайте тут.
12 місяців гарантії
Детальніше про гарантію читайте тут
s_ua
s_es
телескопічні, кількість секцій - 2, кількість палиць - 2, максимальна довжина - 130 см, матеріал палиці - алюміній, загальна вага - 460 г

    Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)

    Все про товар
    Опис Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)

    Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario Top-Click QL DLX зроблені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості і міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power з дихаючого гіпоалергенного неопрена ідеально фіксують руку, дозволяючи Вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. При необхідності можна моментально звільнити руку від палиці, завдяки системі швидкого звільнення Top-Click. Система фіксації Quick Lock дозволяє максимально просто і швидко встановити необхідну довжину, відповідну Вашому зросту, надійно фіксуючи телескопічні секції палиці. Наконечник з карбіду вольфраму має високу твердість і характеризується великою стійкістю на знос. Все це необхідно для постановки правильної техніки скандинавської ходьби.

    Компанія Vipole знаходиться в муніципалітеті Пове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво і збірка всієї продукції. Компанія має патенти і впроваджує власні винаходи, зробивши ставку на дрібносерійне виробництво. Кожна партія продукції виготовляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну. Починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці присвоюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес і гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

    З 2016 року компанія Vipole є офіційним партнером Італійської Школи Скандинавської Ходьби (SINW), яка об'єднує понад 500 000 спортсменів і любителів скандинавської ходьби по всій Італії. Pino Dellasega, засновник і президент SINW, тестує всі нові моделі палиць Vipole.

    У 2019 Vipole стали офіційними палицями Міжнародного кубка зі скандинавської ходьбі NWWC (Nordic Walking World Cup), один з етапів якого проходив в столиці України. Кубок організовується винахідником скандинавської ходьби Марко Кантанева (Marko Kantaneva), який офіційно тестує продукцію Vipole і дає свої рекомендації по створенню палиць найбільш оптимальної конструкції.

    Скандинавська ходьба (Nordic Walking) - сучасний вид фітнесу, висока ефективність якої підтверджена безліччю медичних досліджень. Така ходьба дозволяє тримати в тонусі до 90% м'язів всього тіла, покращуючи поставу, координацію рухів, сприяючи кращій роботі серцево-судинної і дихальної систем. Основним і необхідним спорядженням є палиці для скандинавської ходьби. За допомогою палиць виконується певний комплекс вправ, знімається небажане навантаження на колінні суглоби. Підходять тільки спеціальні палиці: точно регульовані по висоті, мають ремінь, що відстібається для фіксації рук, особливу форму рукоятки, твердосплавний гострий наконечник і скошені гумові ковпачки для руху по асфальтобетонним поверхням.

    Характеристики
    Технические характеристики Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    телескопічні, кількість секцій - 2, кількість палиць - 2, максимальна довжина - 130 см, матеріал палиці - алюміній, загальна вага - 460 г
    Модель
    Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427)
    Виробник
    Vipole
    Колір
    фіолетовий
    Країна виробництва
    Італія
    Гарантія, міс
    12
    Кількість палиць
    2
    Кількість секцій
    2
    Матеріал палиці
    алюміній
    Матеріал рукоятки
    гума, пробка
    Діаметр трубок
    16/14
    Тип конструкції
    телескопічні
    Вид
    ультралегкі
    Мінімальна довжина
    90 см
    Максимальна довжина
    130 см
    Наконечник
    карбід вольфраму
    Загальна вага
    460 г
    Зображення
    Зображення Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    • Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    • Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    • Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    • Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    Доставка

     

    Оформлення замовлення
    Звертаємо Вашу увагу: на покупців нашого магазину поширюються всі права передбачені в Законі "Про захист прав споживача". Оплатити за товар можна будь-яким зручним для вас способом (детальніше в розділі Оплата).

    Самовивіз
    Ви можете забрати товар самовивозом, основний склад знаходиться в Києві, також, є і віддалені склади і пункти видачі в інших містах (список пунктів видачі, або уточняйте у менеджера). (Список доступних пунктів видачі постійно оновлюється, ознайомитись можна при оформленні замовлення на сайті в корзині.)

    Доставка по Києву
    У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити доставку деякого товару по Києву, вартість доставки залежить від товару. Кур'єр доставляє товар до входу в будівлю. Ви можете перевірити товар на цілісність і комплектацію при цьому відразу розрахуватися, як готівкою так і картою. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Графік доставок по місту з 10:00 до 15:00, з 15:00 до 19:00, замовити кур'єрську доставку Ви можете через корзину нашого сайту.

    Доставка Новою Поштою по Україні
    Товар замовити можна в відділення нової пошти будь-якого міста, при оформленні замовлення до 14:00 - відправка в той же день. При оформленні замовлення после 14:00 товар буде відправлений на наступний день. При отриманні товару обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів і пошкоджень. Ми відвантажуємо товари тільки нові, і запаковані, перед відправкою НЕ тестуємо і не включаємо, усі товари перевіряються виробником при виготовленні, на усі товари є гарантія і чек. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Ми відправляємо товари післяплатою, тобто з оплатою при отриманні товару.


    Гарантія
    На всі товари, що реалізуються в нашому магазині, надається гарантія від 2-х тижнів до 120 місяців залежно від сервісної політики виробника. Підтвердженням гарантійних зобов'язань служить гарантійний талон виробника, або гарантійний талон Q-TECHNO.COM.UA online інтернет-магазину цифрової електроніки і побутової техніки 21 століття.

    Перевірка комплектності та відсутність дефектів у виробі здійснюється при передачі товару покупцеві. Комплектність виробу визначається описом виробу або посібником з його експлуатації.

    Обмін та повернення товару протягом 14 дній посля покупки.
    Відповідно до «Закону про захист прав споживача» покупці нашого магазину мають право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом перших 14 днів після покупки.

    Будь ласка, зверніть увагу - обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, на лічильнику телефону не більше 5 хвилин розмов, програмне забезпечення не піддавалося змінам і т.п.

    А так же має бути збережено:
    повний комплект товару;
    цілісність і всі компоненти упаковки;
    ярлики;
    заводське маркування.
    Якщо товар не працює обмін або повернення товару здійснюється тільки за наявності висновку авторизованого виробником сервісного центру про те, що умови експлуатації не порушені.

    Обмін або повернення товару здійснюється в нашому офісі г. Киев. З понеділка по п'ятницю з 10-00 до 18-00. Для повернення грошей споживач повинен мати при собі паспорт. Повернення грошей можливе після перевірки товару СЦ, зазвичай це не більше 3-7 днів, з огляду на дні пересилання товару.

    Відгуки/Запитання
    
    Відгуки користувачів про Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)

    Немає відгуків Додати відгук

    Самые частые отзывы и вопросы от посетителей нашего сайта:

    Вопросы от посетителей:
    Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, почему цены в вашем интернет-магазине Q-Techno ниже, чем в остальных а иногда даже намного ниже?


    Ответ Q-Techno
    Здравствуйте! Наш интернет-магазин Q-Techno работает на постоянного клиента, а не по такой схеме, при которой мы бы зарабатывали на каждой продаже 50%, но продавали 1 раз в месяц. Автоматическая система сайта Q-Techno делает скидки на большенство товаров, для того чтобы увеличить конверсию продаж. Размер скидки зависит от количества поступленного товара к нам на склад, сезонности товара, курсу валют и так далее. Таким образом мы больше товара покупаем к себе на склад и быстрее продаем его получая от производителей оптовые цены, и делаем скидки нашим клиентам!


    Вопрос от посетителей:
    Доброго дня, товар у вас оригінальний? товар точно не бракований?


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, товар у нас новий, сертифіковний. Не підробка, і не копія, 100% оригінальний. Гарантія офіційна, ми продаємо тільки оригінальну продукцію.


    Отзывы покупателей:
    Купил товар у Вас на Q-Techno, порадовала низкая цена и быстрая скорость доставки, товар полностью соответствует описанию и харктеристикам. Приехал новый зпечатаный, гарнтия и чек есть, P.S. Покупкой доволен.


    Отзывы покупателей:
    Первое впечатление от получения товара приятное. Забирали на новой почте, товар был хорошо дополнительно упакован картонкой. На новой почте проверили все и оплатили при получении! Доставка была бесплатная без предоплат и переплат! Как товар поведет себя со временем - увидим.


    Вопрос от посетителей:
    Замовляв у Вас на Кю-Техно товар в розтрочку онлайн на 2 платежі. Доставили швидко, товар нормальний, але не має гарантійки та чеку про покупку.


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, в разі здійснення покупки через онлайн транзакцію, документи відправляються покупцеві також онлайн. Перевірте будь-ласка Вашу електронну адресу, вся документація повинна бути там.

    Знайшли помилку або не точність в описі? Повідомте нас про це.

    * Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

    * Магазин не несе відповідальності за зміни, які були внесенні виробником..

    Купити не дорого Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)

    Моделі схожі на Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593)
    Вибір Q-Techno
    Палки для скандинавської ходи Tramp Compact пара (TRR-004)
    1 553 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245789
    Вибір Q-Techno
    Трекінгові палиці Tramp TREKKING 140 пара (TRR-003)
    1 394 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245796
    Трекінгові палиці Tramp Сarbon антрацит пара (TRR-015)
    3 099 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0643108
    Трекінгові палиці Vipole Trekker QL Green (929506)
    2 199 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0622051
    Вибір Q-Techno
    Трекінгові палиці Tramp Guide (Alu 7075) пара (TRR-014)
    2 321 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0300560
    Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Mid Green DLX (929309)
    2 999 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0581448
    Вибір Q-Techno
    Трекінгові палиці Tramp Scout пара (TRR-009)
    1 322 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245794
    Палки для скандинавської ходи Vipole High Performer Alu (S2025) (928653)
    3 599 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0502714
    Вибір Q-Techno
    Палки для скандинавської ходи Tramp Fitness пара (TRR-011)
    1 322 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245790
    Вибір Q-Techno
    Трекінгові палиці Tramp EXPEDITION 140 пара (TRR-001)
    1 958 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245793
    Трекінгові палиці Vipole Hiker S2016 (928535)
    1 567 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0468819
    Трекінгові палиці Vipole Trekker RH (929505)
    1 913 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0622052
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 10 NI796 Black (4823082709403)
    460 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531900
    Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (929310)
    2 199 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0581449
    Вибір Q-Techno
    Трекінгові палиці Tramp TRAIL 140 пара (TRR-002)
    1 615 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245795
    Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Kids (929313)
    1 884 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0581444
    Вибір Q-Techno
    Палки для скандинавської ходи Tramp Flash пара (TRR-010)
    1 453 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0245791
    Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork S2012 (928536)
    1 801 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0468821
    Користувачі, які дивились Палки для скандинавської ходи Vipole Vario Top-Click QL Violet DLX (P19427) (927593), також дивились
    Палки для скандинавської ходи Vipole Traveller DLX (S2035) (928659)
    4 299 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0502716
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 4 NI674 Orange (4823082709557)
    142 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531910
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 10 NI678 All Black (4823082709496)
    468 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531905
    Карабін туристичний Nite ize Carb SS Opener NI812 Steel (4823082710959)
    384 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531899
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 4 NI675 Purple (4823082709564)
    146 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531913
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 6 NI676 All Black (4823082709571)
    293 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531906
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 8 NI677 All Black (4823082709397)
    380 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531903
    Карабін туристичний Nite ize Plastic Carb S Biner Size 4 NI672 Transparent (4823082709533)
    142 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0531914