Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)

Код товару Q-0202920

14 днів на обмін
Детальніше про повернення і обмін читайте тут.
24 місяців гарантії
Детальніше про гарантію читайте тут
s_ua
s_es
Технологія друку - прямий термодрук/термотрансферний, інтерфейси та підключення - USB, роздільна здатність - 203 DPI

    Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)

    Фотографии покупателей - Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)

    Все про товар
    Опис Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)

    Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874) є продовженням полюбилася серії EZ. Відмінною особливістю цієї серії, як раз є поєднання низької вартості при високих показниках надійності і функціональності.

    Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874) відмінно підходить для роботи як в невеликих компаніях і торгових точках, так і в різних корпораціях.Модель проста і надійна, і це дуже важливо для швидкої і оперативного друку термоетикеток з різними розмірами і інформацією.

    Відмінні риси Godex EZ-120: термотрансферний і термодрук; бюджетна вартість; ширина друку до 108 мм; можливість використання риббона з намотуванням до 300 метрів; якісна конструкція; швидкісний і надійний двигун пристрою та головка; комплект драйверів і програм для роботи з дизайном етикеток в стандартному постачанні; гарантія на протязі 2 років.

    Характеристики
    Технические характеристики Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)
    Технологія друку - прямий термодрук/термотрансферний, інтерфейси та підключення - USB, роздільна здатність - 203 DPI
    Модель
    EZ-120
    Виробник
    Godex
    Тип
    настільний
    Технологія друку
    прямий термодрук/термотрансферний
    Тип друку
    чорно-білий
    Максимальна ширина друку
    108 мм
    Мінімальна ширина друку
    25.4 мм
    Максимальна довжина друку
    1727 мм
    Мінімальна ширина етикетки
    25.4 мм
    Максимальна ширина етикетки
    118 мм
    Швидкість друку
    150 мм/с
    Діаметр внутрішньої втулки ролика етикеток
    25.4 мм, 38.1 мм, 76.2 мм
    Товщина етикетки з підкладкою
    0.06 - 0.25 мм
    Зовнішній діаметр ролика етикеток
    127 мм
    Управління
    Cancel, Feed, Pause
    Програмні мови
    EZPL, GEPL, GZP
    Інтерфейси підключення
    USB
    Процесор
    32-бітний RISC-процесор
    Роздільна здатність
    203 DPI
    Пам’ять
    4 MB Flash, 8 MB SDRAM
    Індикація
    LCD дисплей
    Температура експлуатації
    5°С - 40°С
    Вологість при експлуатації
    30% - 85%
    Розміри
    285 х 171 х 226 мм
    Вага
    3 кг
    Колір
    чорний
    Країна виробництва
    Тайвань
    Гарантія, міс
    24
    Тип ріббона
    Resin, Wax, Wax/Resin
    Зовнішній діаметр ролика ріббона
    68 мм
    Максимальна довжина ріббона
    300 м
    Ширина ріббона
    30 - 110 мм
    Джерело живлення
    100 - 240 В
    Діаметр внутрішньої втулки ролика ріббона
    25.4 мм
    Зображення
    Зображення Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)
    • Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)
    Доставка

     

    Оформлення замовлення
    Звертаємо Вашу увагу: на покупців нашого магазину поширюються всі права передбачені в Законі "Про захист прав споживача". Оплатити за товар можна будь-яким зручним для вас способом (детальніше в розділі Оплата).

    Самовивіз
    Ви можете забрати товар самовивозом, основний склад знаходиться в Києві, також, є і віддалені склади і пункти видачі в інших містах (список пунктів видачі, або уточняйте у менеджера). (Список доступних пунктів видачі постійно оновлюється, ознайомитись можна при оформленні замовлення на сайті в корзині.)

    Доставка по Києву
    У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити доставку деякого товару по Києву, вартість доставки залежить від товару. Кур'єр доставляє товар до входу в будівлю. Ви можете перевірити товар на цілісність і комплектацію при цьому відразу розрахуватися, як готівкою так і картою. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Графік доставок по місту з 10:00 до 15:00, з 15:00 до 19:00, замовити кур'єрську доставку Ви можете через корзину нашого сайту.

    Доставка Новою Поштою по Україні
    Товар замовити можна в відділення нової пошти будь-якого міста, при оформленні замовлення до 14:00 - відправка в той же день. При оформленні замовлення после 14:00 товар буде відправлений на наступний день. При отриманні товару обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів і пошкоджень. Ми відвантажуємо товари тільки нові, і запаковані, перед відправкою НЕ тестуємо і не включаємо, усі товари перевіряються виробником при виготовленні, на усі товари є гарантія і чек. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Ми відправляємо товари післяплатою, тобто з оплатою при отриманні товару.


    Гарантія
    На всі товари, що реалізуються в нашому магазині, надається гарантія від 2-х тижнів до 120 місяців залежно від сервісної політики виробника. Підтвердженням гарантійних зобов'язань служить гарантійний талон виробника, або гарантійний талон Q-TECHNO.COM.UA online інтернет-магазину цифрової електроніки і побутової техніки 21 століття.

    Перевірка комплектності та відсутність дефектів у виробі здійснюється при передачі товару покупцеві. Комплектність виробу визначається описом виробу або посібником з його експлуатації.

    Обмін та повернення товару протягом 14 дній посля покупки.
    Відповідно до «Закону про захист прав споживача» покупці нашого магазину мають право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом перших 14 днів після покупки.

    Будь ласка, зверніть увагу - обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, на лічильнику телефону не більше 5 хвилин розмов, програмне забезпечення не піддавалося змінам і т.п.

    А так же має бути збережено:
    повний комплект товару;
    цілісність і всі компоненти упаковки;
    ярлики;
    заводське маркування.
    Якщо товар не працює обмін або повернення товару здійснюється тільки за наявності висновку авторизованого виробником сервісного центру про те, що умови експлуатації не порушені.

    Обмін або повернення товару здійснюється в нашому офісі г. Киев. З понеділка по п'ятницю з 10-00 до 18-00. Для повернення грошей споживач повинен мати при собі паспорт. Повернення грошей можливе після перевірки товару СЦ, зазвичай це не більше 3-7 днів, з огляду на дні пересилання товару.

    Відгуки/Запитання
    
    Відгуки користувачів про Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)
    Відгуки (2) | 5 з 5
    5
    2
    4
    0
    3
    0
    2
    0
    1
    0
    100%
    2 из 2 рекомендуют этот товар
    Давид 29 окт. 2021

    Когда речь встала о приобретении принтера этикеток для магазина, то всё упёрлось в низкие рамки бюджета. Поэтому пришлось выбирать из недорогих моделей эконом-сегмента. В конечном итоге было принято решение о покупке Godex EZ-120 , поскольку он полностью отвечал моим запросам касаемо функциональности и при этом продавался по весьма демократичной цене.По своим размерам аппарат весьма лёгкий и компактный, занимает мало место и его можно расположить на рабочем столе наряду с иным торговым оборудованием. Это, на мой взгляд, тоже немалое его достоинство.Вообще, говоря о качестве печати, никаких претензий к прибору нет. Шрифт чёткий, отпечатанные штрих-коды легко читаются терминалами сбора данных и сканерами штрих-кодов.

    Я рекомендую этот товар!

    Плюсы: функциональный, надёжный

    Саша 25 мая 2021

    Принтер очень легкий и имеет простую конструкцию. С первого же дня заправляю в него расходники я сама. Также, на всякий случай, под крышкой имеется инструкция с картинкой.Также можно увидеть слева лампочки индикации. В закрытом и рабочем состоянии кнопка горит зеленым. Когда принтер открыт, она оранжевая. Если что-то закончилось, кнопка горит красным.Печатает принтер быстро (102 мм/секунду). Жаль, что на нем нет приспособления сворачивать в рулон уже отпечатанное. Приходится поспевать за ним руками.
    На рабочем столе принтер занимает мало места. К тому же он легкий, и даже девушке не составит труда его куда-то переставить.
    Ну а дизайн лично мой глаз радует!

    Я рекомендую этот товар!

    Плюсы: дизайн, качество печати, цена одной этикетки, доступность расходников, легкость эксплуатации

    Самые частые отзывы и вопросы от посетителей нашего сайта:

    Вопросы от посетителей:
    Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, почему цены в вашем интернет-магазине Q-Techno ниже, чем в остальных а иногда даже намного ниже?


    Ответ Q-Techno
    Здравствуйте! Наш интернет-магазин Q-Techno работает на постоянного клиента, а не по такой схеме, при которой мы бы зарабатывали на каждой продаже 50%, но продавали 1 раз в месяц. Автоматическая система сайта Q-Techno делает скидки на большенство товаров, для того чтобы увеличить конверсию продаж. Размер скидки зависит от количества поступленного товара к нам на склад, сезонности товара, курсу валют и так далее. Таким образом мы больше товара покупаем к себе на склад и быстрее продаем его получая от производителей оптовые цены, и делаем скидки нашим клиентам!


    Вопрос от посетителей:
    Доброго дня, товар у вас оригінальний? товар точно не бракований?


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, товар у нас новий, сертифіковний. Не підробка, і не копія, 100% оригінальний. Гарантія офіційна, ми продаємо тільки оригінальну продукцію.


    Отзывы покупателей:
    Купил товар у Вас на Q-Techno, порадовала низкая цена и быстрая скорость доставки, товар полностью соответствует описанию и харктеристикам. Приехал новый зпечатаный, гарнтия и чек есть, P.S. Покупкой доволен.


    Отзывы покупателей:
    Первое впечатление от получения товара приятное. Забирали на новой почте, товар был хорошо дополнительно упакован картонкой. На новой почте проверили все и оплатили при получении! Доставка была бесплатная без предоплат и переплат! Как товар поведет себя со временем - увидим.


    Вопрос от посетителей:
    Замовляв у Вас на Кю-Техно товар в розтрочку онлайн на 2 платежі. Доставили швидко, товар нормальний, але не має гарантійки та чеку про покупку.


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, в разі здійснення покупки через онлайн транзакцію, документи відправляються покупцеві також онлайн. Перевірте будь-ласка Вашу електронну адресу, вся документація повинна бути там.

    Знайшли помилку або не точність в описі? Повідомте нас про це.

    * Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

    * Магазин не несе відповідальності за зміни, які були внесенні виробником..

    Купити не дорого Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)

    Моделі схожі на Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874)
    Весняні Знижки ❀
    Хіт продажів
    Принтер етикеток Godex DT4x (6086)

    Обычная цена: 9 945 грн

    Special Price 9 845 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0159390
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Honeywell PC42D Plus, USB, Black (PC42DHE033018)

    Обычная цена: 9 574 грн

    Special Price 8 826 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0517837
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Godex G500 U, USB (20483)

    Обычная цена: 9 723 грн

    Special Price 9 415 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0552207
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Bixolon XD3-40DEK USB, Serial, Ethernet (17965)

    Обычная цена: 9 999 грн

    Special Price 9 961 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0479270
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Syncotek SP-MPT-III (SP-MPT-3)

    Обычная цена: 9 600 грн

    Special Price 9 330 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0149357
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Zebra ZD220D USB (ZD22042-D0EG00EZ)

    Обычная цена: 8 141 грн

    Special Price 8 041 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0478893
    Принтер етикеток Zebra ZD220T USB (ZD22042-T0EG00EZ)
    9 245 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0478894
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Godex DT2US (USB+Serial) (14924)

    Обычная цена: 7 799 грн

    Special Price 7 103 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0315361
    Весняні Знижки ❀
    Хіт продажів
    Принтер етикеток HPRT HT300 (USB+Ethenet+ RS232) (13221)

    Обычная цена: 9 115 грн

    Special Price 8 322 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0258103
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Godex G500 U (011-G50С02-000)

    Обычная цена: 9 600 грн

    Special Price 9 246 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0159392
    Хіт продажів
    Принтер етикеток Godex DT2 / DT2x (011-DT2252-00B/011-DT2162-00A)
    7 998 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0107158
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток TSC TDP-225 (4020000013)

    Обычная цена: 8 400 грн

    Special Price 7 733 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0159505
    Хіт продажів
    Принтер етикеток Zebra TLP2824 Plus (282P-101120-000)
    10 445 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0147187
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток HPRT Elite USB, Ethenet, RS232 (18929)

    Обычная цена: 9 999 грн

    Special Price 9 899 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0479266
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Bixolon XD3-40TEK USB, Serial, Ethernet (19331)

    Обычная цена: 10 999 грн

    Special Price 10 844 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0479271
    Принтер етикеток Godex DT4C (DT41) USB (14923)
    9 560 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0319082
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Bixolon XD3-40D USB (17680)

    Обычная цена: 8 786 грн

    Special Price 8 616 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0366727
    Принтер етикеток TSC TTP-244 Pro (4020000033)
    8 565 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0159507
    Користувачі, які дивились Принтер етикеток Godex EZ-120 (11874), також дивились
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Sato TH2, 203 dpi, USB (WWTH20022)

    Обычная цена: 52 499 грн

    Special Price 47 007 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0395241
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Citizen CL-S621II USB, RS232, LPT (CLS621IINEBXX)

    Обычная цена: 23 625 грн

    Special Price 22 900 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0595071
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Sato CL4NX USB, RS232, Ethernet, bluetooth, UHF RFID, RTC (WWCL06060EU)

    Обычная цена: 165 599 грн

    Special Price 148 218 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0380663
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток TSC Alpha-3R USB, Bluetooth (99-048A062-0202)

    Обычная цена: 22 000 грн

    Special Price 20 506 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0482241
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток HPRT MPT2 (9552)

    Обычная цена: 5 999 грн

    Special Price 5 853 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0242336
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Godex G-530 U 300dpi, USB (20139)

    Обычная цена: 16 560 грн

    Special Price 16 460 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0479260
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток HPRT LPQ58 Black (10897)

    Обычная цена: 4 500 грн

    Special Price 4 411 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0195611
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Citizen CMP-40L USB, Serial, Bluetooth (CMP40BECXL)

    Обычная цена: 43 645 грн

    Special Price 39 322 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0380889
    Принтер етикеток X-PRINTER XP-370BM USB, Ethernet (XP-370BM)
    4 560 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0540859
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Sato WS412TT, 305 dpi, USB, LAN + RS232C (WT302-400NN-EU)

    Обычная цена: 26 979 грн

    Special Price 24 385 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0287262
    Весняні Знижки ❀
    Принтер етикеток Bixolon SPP-R310WKL WiFi, Liner Less (19326)

    Обычная цена: 21 269 грн

    Special Price 20 754 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0479279
    Принтер етикеток Rongta RPP200BU (BT+USB) (9723)
    4 580 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0195605