Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)

Код товару Q-0348265

14 днів на обмін
Детальніше про повернення і обмін читайте тут.
24 місяців гарантії
Детальніше про гарантію читайте тут
s_ua
s_es
Тип - дриль - шуруповерт, Призначення - побутовий, Режим роботи - безударний, тип патрона - швидкозажимний, Макс. діаметр хвостовика свердла, мм - 10, кількість швидкостей - 2, швидкість обертання (обороти) - 0-350, 0-1300 об/хв, максимальний крутний момент - 24 Нм, 19 + 1, Кількість акумуляторів в комплекті - 1, вага - 1 кг, кейс

    Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)

    Все про товар
    Опис Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)

    Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li акумуляторний (4513660)

    Акумуляторний шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li - побутовий 2-швидкісний ручний акумуляторний інструмент, застосовуваний для свердління, загвинчування і викручування саморізів в сталі і деревині.
    Акумуляторна дриль-шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li оснащена швидкозатискним патроном для швидкої і легкої зміни бура або біти.
    Під час зміни оснащення шпиндель автоматично блокується.
    Електроніка регулює швидкість обертання шуруповерта Einhell TH-CD 12-2 Li для оптимальної роботи із заготівлею з того чи іншого матеріалу.
    Крутний момент встановлюється в 19 + 1 положеннях.
    Вбудована світлодіодне підсвічування полегшує роботу в умовах недостатньої освітленості.

    Комплект поставки:
    - Акумуляторний шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li
    - Швидкозатискний патрон
    - Зарядний пристрій
    - Акумулятор Li-Ion 12 В, 1,3 А-ч
    - Пластиковий чемодан для зберігання і транспортування.

    Особливості та переваги Einhell TH-CD 12-2 Li:
    - Три режими роботи - в залежності від встановленої оснастки, дриль Einhell TH-CD 12-2 Li може виконувати наступні операції: свердлення, закручування і викручування.
    - Обертання в обох напрямках - наявність кнопки реверсу.
    - Висока продуктивність - регульована вбудованою електронікою швидкість обертання в двох швидкісних режимах дозволяє виконувати свердління в дереві, металі, пластику та інших матеріалах середньої твердості. Високий крутний момент, є 19 + 1 ступенів вибору (19 положень загвинчування + свердління).
    - Зміна оснастки - для установки і фіксації бурів або біт використовується знімний швидкозажимний патрон, шпиндель фіксується на час зміни приладдя.
    - Ергономіка - зручна рукоятка з м'яким покриттям, вбудована світлодіодне підсвічування робочої зони.
    - Міцність конструкції - для виготовлення редуктора застосований метал.
    - Компактні розміри і невелика вага - ергономічний компактний дизайн.
    - Безпека - швидка зупинка обертання.

    Характеристики
    Технические характеристики Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    Тип - дриль - шуруповерт, Призначення - побутовий, Режим роботи - безударний, тип патрона - швидкозажимний, Макс. діаметр хвостовика свердла, мм - 10, кількість швидкостей - 2, швидкість обертання (обороти) - 0-350, 0-1300 об/хв, максимальний крутний момент - 24 Нм, 19 + 1, Кількість акумуляторів в комплекті - 1, вага - 1 кг, кейс
    Модель
    TH-CD 12-2 Li аккумуляторный
    Виробник
    EINHELL
    Тип
    дриль - шуруповерт
    Призначення
    побутовий
    Тип патрона
    швидкозажимний
    Кількість швидкостей
    2
    Швидкість обертання (обороти)
    0-350, 0-1300 об/хв
    Максимальний крутний момент
    24 Нм
    Тип живлення
    акумулятор
    Тип акумулятора
    Li-Ion
    Ємність акумулятора
    1.3 A/г
    Час зарядки
    300 хв
    Додатково
    регулювання обертального моменту, рукоятка з гумовими вставками
    Вага
    1 кг
    Країна виробництва
    Німеччина
    Гарантія, міс
    24
    Напруга акумулятора
    12 В
    Комплектація
    інструкція з експлуатації, акумуляторна батарея, зарядний пристрій, зарядний пристрій, шурупокрут
    Режимів крутного моменту
    19 + 1
    Режим роботи
    безударний
    Макс. діаметр хвостовика свердла, мм
    10
    Кількість акумуляторів в комплекті
    1
    Упаковка
    кейс
    Зображення
    Зображення Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    • Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    • Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    • Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    • Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    Доставка

     

    Оформлення замовлення
    Звертаємо Вашу увагу: на покупців нашого магазину поширюються всі права передбачені в Законі "Про захист прав споживача". Оплатити за товар можна будь-яким зручним для вас способом (детальніше в розділі Оплата).

    Самовивіз
    Ви можете забрати товар самовивозом, основний склад знаходиться в Києві, також, є і віддалені склади і пункти видачі в інших містах (список пунктів видачі, або уточняйте у менеджера). (Список доступних пунктів видачі постійно оновлюється, ознайомитись можна при оформленні замовлення на сайті в корзині.)

    Доставка по Києву
    У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити доставку деякого товару по Києву, вартість доставки залежить від товару. Кур'єр доставляє товар до входу в будівлю. Ви можете перевірити товар на цілісність і комплектацію при цьому відразу розрахуватися, як готівкою так і картою. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Графік доставок по місту з 10:00 до 15:00, з 15:00 до 19:00, замовити кур'єрську доставку Ви можете через корзину нашого сайту.

    Доставка Новою Поштою по Україні
    Товар замовити можна в відділення нової пошти будь-якого міста, при оформленні замовлення до 14:00 - відправка в той же день. При оформленні замовлення после 14:00 товар буде відправлений на наступний день. При отриманні товару обов'язково перевіряйте товар на наявність дефектів і пошкоджень. Ми відвантажуємо товари тільки нові, і запаковані, перед відправкою НЕ тестуємо і не включаємо, усі товари перевіряються виробником при виготовленні, на усі товари є гарантія і чек. Вартість доставки платна залежить від габаритів і вартості товару, уточнюйте при підтвердженні замовлення. Ми відправляємо товари післяплатою, тобто з оплатою при отриманні товару.


    Гарантія
    На всі товари, що реалізуються в нашому магазині, надається гарантія від 2-х тижнів до 120 місяців залежно від сервісної політики виробника. Підтвердженням гарантійних зобов'язань служить гарантійний талон виробника, або гарантійний талон Q-TECHNO.COM.UA online інтернет-магазину цифрової електроніки і побутової техніки 21 століття.

    Перевірка комплектності та відсутність дефектів у виробі здійснюється при передачі товару покупцеві. Комплектність виробу визначається описом виробу або посібником з його експлуатації.

    Обмін та повернення товару протягом 14 дній посля покупки.
    Відповідно до «Закону про захист прав споживача» покупці нашого магазину мають право обміняти або повернути куплений у нас товар протягом перших 14 днів після покупки.

    Будь ласка, зверніть увагу - обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, на лічильнику телефону не більше 5 хвилин розмов, програмне забезпечення не піддавалося змінам і т.п.

    А так же має бути збережено:
    повний комплект товару;
    цілісність і всі компоненти упаковки;
    ярлики;
    заводське маркування.
    Якщо товар не працює обмін або повернення товару здійснюється тільки за наявності висновку авторизованого виробником сервісного центру про те, що умови експлуатації не порушені.

    Обмін або повернення товару здійснюється в нашому офісі г. Киев. З понеділка по п'ятницю з 10-00 до 18-00. Для повернення грошей споживач повинен мати при собі паспорт. Повернення грошей можливе після перевірки товару СЦ, зазвичай це не більше 3-7 днів, з огляду на дні пересилання товару.

    Відгуки/Запитання
    
    Відгуки користувачів про Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)

    Немає відгуків Додати відгук

    Самые частые отзывы и вопросы от посетителей нашего сайта:

    Вопросы от посетителей:
    Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, почему цены в вашем интернет-магазине Q-Techno ниже, чем в остальных а иногда даже намного ниже?


    Ответ Q-Techno
    Здравствуйте! Наш интернет-магазин Q-Techno работает на постоянного клиента, а не по такой схеме, при которой мы бы зарабатывали на каждой продаже 50%, но продавали 1 раз в месяц. Автоматическая система сайта Q-Techno делает скидки на большенство товаров, для того чтобы увеличить конверсию продаж. Размер скидки зависит от количества поступленного товара к нам на склад, сезонности товара, курсу валют и так далее. Таким образом мы больше товара покупаем к себе на склад и быстрее продаем его получая от производителей оптовые цены, и делаем скидки нашим клиентам!


    Вопрос от посетителей:
    Доброго дня, товар у вас оригінальний? товар точно не бракований?


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, товар у нас новий, сертифіковний. Не підробка, і не копія, 100% оригінальний. Гарантія офіційна, ми продаємо тільки оригінальну продукцію.


    Отзывы покупателей:
    Купил товар у Вас на Q-Techno, порадовала низкая цена и быстрая скорость доставки, товар полностью соответствует описанию и харктеристикам. Приехал новый зпечатаный, гарнтия и чек есть, P.S. Покупкой доволен.


    Отзывы покупателей:
    Первое впечатление от получения товара приятное. Забирали на новой почте, товар был хорошо дополнительно упакован картонкой. На новой почте проверили все и оплатили при получении! Доставка была бесплатная без предоплат и переплат! Как товар поведет себя со временем - увидим.


    Вопрос от посетителей:
    Замовляв у Вас на Кю-Техно товар в розтрочку онлайн на 2 платежі. Доставили швидко, товар нормальний, але не має гарантійки та чеку про покупку.


    Ответ Q-Techno:
    Доброго дня, в разі здійснення покупки через онлайн транзакцію, документи відправляються покупцеві також онлайн. Перевірте будь-ласка Вашу електронну адресу, вся документація повинна бути там.

    Знайшли помилку або не точність в описі? Повідомте нас про це.

    * Характеристики і комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.

    * Магазин не несе відповідальності за зміни, які були внесенні виробником..

    Купити не дорого Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)

    Моделі схожі на Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660)
    Шуруповерт Tekhmann TCD-12 QC Li (847983)
    2 483 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0456349
    Шуруповерт Bosch EasyDrill 1200, 12В, 1х1.5Ач, ЗП, кейс (0.603.9D3.006)
    2 907 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0675436
    Шуруповерт Зеніт ЗША-12 Р2 Li (841746)
    2 029 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0456970
    Викрутка акумуляторна Neo Tools акумуляторна, micro-USB, 3.6В, Li-Ion, 280 об/хв (04-200)
    2 018 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0622351
    Шуруповерт Stark CD 10-2 Li-Ion, акумуляторний (210070016)
    1 615 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0396025
    Шуруповерт Deko GCD20DU2A-S2
    2 831 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0620003
    Шуруповерт Black&Decker BDCDD12, 10.8V, 26Нм, Li-Ion (BDCDD12)
    2 484 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0285218
    Шуруповерт Зеніт ЗША-1213 А Li-1К (843861)
    1 598 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0494230
    Шуруповерт Black&Decker BDCD8
    2 029 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0214644
    Шуруповерт Stark CD 12-2 Li-Ion (210012010)
    1 973 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0460567
    Шуруповерт GRAPHITE аккумуляторный Energy+ (без АКБ и БП) (58G010)
    2 204 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0422467
    Шуруповерт Einhell TE-CD 18/40 Li-Solo, PXC (без АКБ і ЗП) (4513925)
    2 047 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0675441
    Шуруповерт Зеніт ЗША-12 М Li (841747)
    2 074 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0456969
    Шуруповерт Stark CID-1830 B Body (без АКБ та ЗП) (210018210)
    2 079 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0620806
    Викрутка акумуляторна Black&Decker CS3653LC 3,6В, Li-Ion, 5Нм (CS3653LC)
    1 926 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0285219
    Шуруповерт Deko GCD20DU2A
    2 134 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0620002
    Викрутка акумуляторна Black&Decker CS3651LC
    1 374 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0214649
    Шуруповерт Stark CD 18-2 Li-Ion (210018010)
    2 897 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0460568
    Користувачі, які дивились Шуруповерт Einhell TH-CD 12-2 Li аккумуляторный (4513660), також дивились
    Шуруповерт DeWALT DCD777M2T
    12 699 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0582047
    Шуруповерт DeWALT XR Li-Ion 18 В, 95 Нм, 2 АКБ + ЗП, кейс (DCD991T2)
    24 299 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0665108
    Шуруповерт Makita DF0300
    3 184 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0435792
    Шуруповерт Bosch GSR 18 V-50, 2*2 Ач, ЗП, кейс (0.601.9H5.004)
    7 080 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0675439
    Шуруповерт Black&Decker BL186KB
    8 071 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0356938
    Шуруповерт Stanley FatMax, Li-lon 18 В, 80 Нм (без АКБ та ЗП) (SFMCD720B)
    4 378 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0665114
    Весняні Знижки ❀
    Хіт продажів
    Набор электроинструментов Makita CLX224SA CXT, шуруповер, винтоверт, АКБ, ЗУ (CLX224SA)

    Обычная цена: 10 283 грн

    Special Price 10 183 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0422492
    Шуруповерт Stark CD-18-2 B Li-Ion (210018110)
    3 897 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0620805
    Весняні Знижки ❀
    Шуруповерт Makita DDF453SYX4, 18В, 1.5Ah х 2шт, кейс (DDF453SYX4)

    Обычная цена: 8 761 грн

    Special Price 8 322 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0675456
    Шуруповерт Bosch GSR 180-LI (0.601.9F8.109)
    5 853 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0430308
    Шуруповерт Stanley FatMax, Li-lon 18 В, 80 Нм (без АКБ та ЗП) (SFMCD721B)
    4 467 грн
    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0665115
    Весняні Знижки ❀
    Шуруповерт Makita LXT, 91 / 58Нм (без АКБ и БП) (DDF458Z)

    Обычная цена: 7 974 грн

    Special Price 7 874 грн

    ✓ В наявності
    Код товару: Q-0333199